18 aprilie 2013

Asociatia de Caritate din Armata Romaniei „Camarazii” a donat pentru Cezar 20.000 de lei

Deviza Asociatiei de Caritate din Armata Romaniei „Camarazii” este „Inainte de toate, suntem Oameni!”.
Oamenii din Armata Romana au donat pentru micutul nostru 20.000 de lei, fapt care ne-a ajutat sa strangem pana acum suma de 71.761 lei (16.423 euro).
Dorim sa multumim conducerii acestei Asociatii si membrilor sai, precum si celor care au contribuit in mod semnificativ la aceasta donatie pentru Cezar.
Multumim pentru gestul nobil si pentru generozitate, dar mai ales pentru implicarea in cazul copilului nostru. Este o dovada de camaraderie in adevaratul sens al cuvantului care arata ca dincolo de uniforma, dincolo de datoria fata de tara, este si o datorie fata de oamenii greu incercati de soarta.
Suntem profund impresionati de acest gest al Armatei Romane! Suntem recunoscatori si va purtam mereu in gand. Datorita voua avem certitudinea ca Cezar va fi operat in conditii excelente, de medici cu renume international si ca in termen de cateva luni vom avea un copil vesel si sanatos! 
Fara voi toti, dragi Oameni, cei care ne-ati ajutat sa adunam aceasta suma nesperat de mare de bani, am fi neputinciosi in fata copilului nostru si a suferintelor sale. 
Va iubim si va multumim! 

Familia Marin 
Cezar, Adelina si Georgian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu