26 februarie 2013

"Nu stiu cum copilul asta a trait atat cu o gaura in inima!" - Ajutati-l pe Cezar sa aiba o viata normala!


Din momentul aparitiei lui in viata noastra am simtit ca este un luptator, toata sarcina eu si sotul meu il alintam Spartacus sau Sparti, dar nu ne-am gandit nici o clipa ca el chiar duce o lupta pentru a trai.
Cand am aflat la nastere de problemele pe care le are, nu va pot spune ce am simtit.... am plans zile intregi si ma rugam la bunul Dumnezeu sa fie bine.
doneaza pentru cezar iulian marin
Pe 14 ianuarie 2013, cand i s-a facut operatia de introducere a sondei si de inchidere a fistulei traho-esofagiane sotul meu a intrebat medicii... care a fost cauza, ce s-a intamplat... mai putem avea copii... ceilalti vor avea si ei probleme???? nimeni nu a putut sa ne dea nici un raspuns.... doar o singura afirmatie au putut sa ne ofere... " - EU, NU STIU CUM COPILUL ASTA A TRAIT ATATA CU O GAURA IN INIMA! " ... off.. si acum ma doare cand imi amintesc ... si totusi.... la nici 2 zile de la nastere .. cu acea gaura in inima, puiul nostru a rezistat unei operatii, destul de complicate, care a durat aprox 2 ore ...
Si acest lucru pe langa multe altele ... pe care o sa le povestesc aici, pe blogul lui ... ma fac sa cred ca, Dumnezeu... care lucreaza prin oameni.. adica prin voi .. oameni simpli ca si noi nu ne veti lasa si impreuna vom reusi ca puiul meu sa devina un om normal.
Va multumeste inima unei mame indurerate!

Adelina, mama lui Cezar

Un comentariu: