22 martie 2013

O luna, 5000 de sperante pentru Cezar!Se implineste o luna de cand am lansat campania de strangere de fonduri pentru operatia pe cord a lui Cezar.
In tot acest interval de timp, printre lacrimi, nopti nedormite, drumuri la medici, controale, birocratie, lupta cu sistemul, cu nedreptatea, cu indiferenta si cu chinul copilului nostru, am simtit si gustul sperantei. Scopul nostru, visul nostru, sensul nostru este ca Cezar sa devina un copil sanatos. Avem certitudinea ca daca operatia se va efectua la timp, daca Dumnezeu si stiinta vor conlucra pentru ca echipa medicala sa ii salveze inima lui Cezar, vom fi cei mai fericiti parinti pentru ca micutul nostru, in care am investit atat de multa dragoste, va fi la fel ca ceilalti copii: sanatos, roz, vioi, va zambi si va iubi lumea cu o inimioara sanatoasa. Viata va fi, poate, mai dreapta pentru el...
Cezar va iubeste si acum, cu inimioara lui speciala, pe voi toti, donatori anonimi din toate colturile lumii, oameni sensibili, apropiati, membri ai familiei care ati oferit din putinul vostru atat de mult pentru el. Zi de zi am verificat contul bancar, zi de zi suma crestea si am adunat intr-o luna  aproape 5000 de euro, cam un sfert din necesarul interventiei. Doar astazi am primit o donatie anonima de 10.000 de lei. Cand totul parea ca se opreste intr-un punct mort, suma stransa aproape s-a dublat si am primit speranta.
Multumim tuturor, va multumim cu lacrimi in ochi, spunandu-va, promitandu-va ca noi, ca parinti, vom face tot posibilul ca efortul vostru sa nu fie in zadar.
Nu ne dam batuti, nu cedam, vom lupta cu toate fortele pentru puiul nostru.
Multumim tuturor celor care ne sustin campania aici in tara si peste granite! Am cunoscut direct si virtual oameni extraordinari in aceasta perioada, oameni pe care ii vom pastra toata viata in inimile noastre.
Va multumim, va multumim, va multumim...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu